Έκαναν πάλι το θαύμα τους οι άνδρες του Χρυσοχοΐδη – Εισέβαλαν στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού !

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού χθες Τρίτη, όταν οκτώ (!) αστυνομικοί εισήλθαν στη ΜΕΘ και προσήγαγαν -φορώντας της μάλιστα χειροπέδες- εργαζόμενη.

Όπως φαίνεται η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δείχνει καθημερινά το πραγματικό ευχαριστώ του στους εργαζόμενους των νοσοκομείων, όταν δεν τους χειροκροτεί στα μπαλκόνια.

Χθες Τρίτη ήταν και πάλι η σειρά του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» να θυμηθεί τι σημαίνει Δεξιά, τι σημαίνει αυταρχισμός και καταστολή.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης εργαζόμενη της ΜΕΘ αφού κατηγορήθηκε – μέσω τηλεφώνου- από συγγενή ασθενή ότι μίλησε απρεπώς, έκπληκτη στις δύο το μεσημέρι αντίκρισε εντός του χώρου της ΜΕΘ δυο αστυνομικούς οι οποίοι μαζί με τη συγγενή ζητούσαν τα στοιχεία της προκείμενου να της γίνει μήνυση. Η εργαζόμενη αφού ακολούθησε όλα όσα ορίζει ο Δημοσιοϋπαλληλικός Κώδικας και η διοικητική ιεραρχία έδωσε τα στοιχεία της. Ενώ είχε γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων της και παρότι δεν υπήρχε μηνυτήρια αναφορά εις βάρος της, οι αστυνομικοί επέμεναν να τη προσαγάγουν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Όταν μάλιστα εκείνη προσπάθησε να εξηγήσει στους άνδρες του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη πως δε μπορεί έτσι απλά να φύγει από την εργασία της και πως πρέπει να κανονίσει ποιος θα μείνει με το παιδί της, αυτό μεταφράστηκε από τους ένστολους «προστάτες» ως… αντίσταση. Είναι ενδεικτικό της καταστολής και του άκρατου αυταρχισμού ακόμη και μέσα στο χώρο του νοσοκομείου, το γεγονός πως κλήθηκαν ακόμη έξι αστυνομικοί (συνολικά 8) «επειδή η εργαζόμενη προέβαλε αντίσταση», της πέρασαν χειροπέδες και την προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα σαν κοινό εγκληματία.

Μετά την προσαγωγή της ταλαιπωρήθηκε επί πέντε ώρες και τελικά της επέτρεψαν να φύγει από το Α.Τ. Συντάγματος χωρίς να εκκρεμεί εις βάρος της καμία κατηγορία.

Ο αυταρχισμός και η άκρατη καταστολή δεν είναι κάτι νέο όμως και χαρακτηρίζει θα έλεγε κανείς την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αρκεί κανείς να θυμηθεί τους Αστυνομικούς που συνέλαβαν την Ψυχίατρο στο Θριάσιο τον Αύγουστο του 2019, τους αστυνομικούς που πήγαν να συλλάβουν ειδικευόμενο της Παθολογικής κλινικής το Σεπτέμβριο του 2019 στον Ευαγγελισμό, τα ΜΑΤ που έδερναν τους Υγειονομικούς έξω από το Υπ. Υγείας το Σεπτέμβριο 2020 και τους Αστυνομικούς που ήθελαν να διαλύσουν συγκέντρωση εντός του Ευαγγελισμού την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7/4/20) επειδή τόλμησαν να διεκδικήσουν προσλήψεις, κλίνες ΜΕΘ και Μέσα Ατομικής Προστασίας.

,,Δείτε Περισσότερα, Πηγή: Documento

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend