Έλενα Ακρίτα: Για πες Σωτήρη, ψεύτης ο Μητσοτάκη ή οι επιστήμονες;

Στη χαοτική κατάσταση που επικρατεί στην κυβέρνηση με τις παλινωδίες όσον αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας ενώ οι ειδικοί όχι απλά κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου αλλά θεωρούν δεδομένο ένα πέμπτο κύμα με τη μετάλλαξη Όμικρον μετά τις γιορτές, αναφέρεται σε ανάρτησή της στο facebook η Έλενα Ακρίτα.

Συγκεκριμένα θέτει ακόμα ένα ερώτημα: Ποιος λέει ψέματα;

Και μάλιστα όλα αυτά γίνονται όταν ο αριθμός των νεκρών έφτασε και ξεπέρασε τις 20.000.

Παράλληλα καλεί στο τέλος τον Σωτήρη (Τσιόδρα) να πάρει θέση… και να πει ποιος είναι ο ψεύτης.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

Οι Εξαδάκτυλος-Βατόπουλος τον βγάζουν ψεύτη.

Τη μέρα που θρηνούμε 20.000 νεκρούς, κάποιος όντως είναι ψεύτης. Ο πρωθυπουργός ή οι επιστήμονες; Πες Σωτήρη»

ΠΗΓΗ : https://www.documentonews.gr

 

 

 

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend