Ένας χυδαίος δικηγόρος ;

Α) Χυδαία επίθεση από τον δικηγόρο του ιερέα στη Σκορδά: Να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει καριέρα;

Μετά την επίθεση στον Γιώργο Παπαδάκη σειρά είχε η Φαίη Σκορδά

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια, αφού πρώτα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γιώργο Παπαδάκη και προκάλεσε χαμό, στη συνέχεια επιτέθηκε με απαράδεκτο τρόπο στη Φαίη Σκορδά.

Με το ίδιο απειλητικό ύφος, ο δικηγόρος του ιερέα στοχοποίησε την παρουσιάστρια και με ένα σεξιστικό παραλήρημα προσπάθησε να απαξιώσει την πορεία της στην τηλεόραση. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δηλώσεις του προκάλεσαν την έκρηξη της Φ. Σκορδά και η σύνδεση «κόπηκε» με συνοπτικές διαδικασίες.

«Κυρία Σκορδά θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα; Θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα;

Να μη σας θυμίσω μια εκπομπή που έχετε κάνει στο Μακεδονία TV, με έναν Αγαμέμνονα ο οποίος κινείτε εναντίον σας και σας χαρακτηρίζει».

ΠΗΓΗ : https://www.koutipandoras.gr

 

 

Β) Χαμός με Παπαδάκη και δικηγόρο ιερέα: «Ντροπή σου αλητήριε» (video) 

«Ντροπή σου, κόφτε τον!», σημείωσε έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης

Ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος άφησε σαφείς αιχμές, αναφέροντας πως και ο Γ. Παπαδάκης ελέγχεται για «σκοτεινή»υπόθεση και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε καταγγελία πρώην συνεργάτιδας του παρουσιαστή.

Η συγκεκριμένη αναφορά προκάλεσε την οργή του Γιώργου Παπαδάκη.

«Τι λέτε κύριε; Ντροπή σου. Τι αλητεία είναι αυτή; Ντροπή σου, είσαι αισχρός. Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη και θα φέρω μάρτυρα την κυρία που ανέφερες, εναντίον σου. Τι υπαινίσσεσαι;

Είσαι σε θέση θα θίξεις την τιμή και υπόληψή μου», δήλωσε έξαλλος ο Γ. Παπαδάκης και συμπλήρωσε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα… «Ντροπή σου, κόφτε τον! Αλητήριε!».

ΠΗΓΗ : https://www.koutipandoras.gr