Ένταση για την άφιξη Μητσοτάκη – Τον περίμεναν με «νεκροστέφανα» και μαύρες σημαίες (video & photos)

Αστυνομικές αρχές έχουν κατακλύσει την περιοχή και δεν επιτρέπουν στους διαδηλωτές να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά

Οι διαπραγματεύσεις με την αστυνομία βρίσκονται σε εξέλιξη ώστε οι διαδηλωτές να καταφέρουν να προσεγγίσουν το κτήριο της Περιφέρειας και να διαδηλώσουν όπως λένε ειρηνικά, ωστόσο μέχρι στιγμής το συγκεκριμένο αίτημα δεν έχει γίνει αποδεκτό.

Χαρακτηριστική ήταν η φράση του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γ. Αδαμίδη προς τις αστυνομικές δυνάμεις: «Αφήστε μας να περάσουμε. Θα μας κυνηγάτε μέσα στην Κοζάνη. Θα κάνουμε αναστροφή τα αυτοκίνητα και θα πάμε από το χωριό Άργιλο και θα αναγκαστείτε να μετακινείτε τις κλούβες».

Σιγά – σιγά περισσότερος κόσμος συγκεντρώνεται στο σημείο.

Πηγή πληροφοριών και φωτογραφιών: Kozan.gr

ΠΗΓΗ : https://www.koutipandoras.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend