Αγγελάκας για φιέστα Μπακογιάννη / «Ντρέπομαι και λυπάμαι»

Με μόλις δεκαεφτά λέξεις ο Γιάννης Αγγελάκας επικρίνει με εύστοχο και καίριο τρόπο τη φιέστα που έστησε ο Κώστας Μπακογιάννης με guest star τον Σάκη Ρουβά

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης δεν πτοήθηκε από την κατακραυγή που προκάλεσε η διοργάνωση συναυλίας με τον Σάκη Ρουβά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έναντι 211.000 ευρώ.

Έτσι η φιέστα του δήμου Αθηναίων πραγματοποιήθηκε κανονικά στον Λυκαβηττό, χωρίς παρουσία κοινού, λόγω των περιορισμών για την πανδημία.

Με μόλις δεκαεφτά λέξεις ο Γιάννης Αγγελάκας επικρίνει με εύστοχο και καίριο τρόπο τη φιέστα που έστησε ο Κώστας Μπακογιάννης με guest star τον Σάκη Ρουβά.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης σχολιάζοντας το γεγονός που προκάλεσε την οργή των πολιτών για την τεράστια σπατάλη δημοσίου χρήματος, ανέφερε

«Ντρέπομαι και λυπάμαι.

Καλή χρονιά και σε καλή μεριά πατριώτες (από αύριο 2% αύξηση στον κατώτατο μισθό)»

πρόσθεσε ειρωνικά με αιχμή τα μόλις 13 ευρώ επιπλέον που θα δουν στην τσέπη τους οι πολίτες.

ΠΗΓΗ : https://www.avgi.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend