Αγροτικό αυτοκίνητο στάθμευσε μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

Στο αγροτικό αναγραφόταν συνθήματα όπως «λαϊκό δικαστήριο» και ότι «οι τούρκοι κυβερνάνε την Ελλάδα».

Ένας 58χρονος αγρότης, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από την ΕΛΑΣ, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολικά προβλήματα, είναι ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου που στάθμευσε το όχημα μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και συνελήφθη.

Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που έσπευσε στο σημείο για να διενεργήσει έλεγχο για τυχόν εκρηκτικά, εντόπισε πάνω στο αγροτικό αυτοκίνητο μία φιάλη υγραερίου και μπιτόνι με βενζίνη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας φώναζε «θα ανατιναχτώ».

Σημειώνεται, ότι πάνω στο όχημα ο αγρότης είχε γράψει, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μεταξύ άλλων, διάφορες λέξεις όπως «ιστοριογράφος», «λαϊκό δικαστήριο» και «ιαματικές πηγές».

Ο 58χρονος κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Παράλληλα, δόθηκε στην κυκλοφορία η λεωφόρος Αμαλίας, που είχε κλείσει λόγω του περιστατικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του DEBATER, το αγροτικό έκανε σβούρες μπροστά από το μνημείο και όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον άνδρα να κατέβει από το όχημα, αυτός δεν το έκανε. Τότε έσπασαν το τζάμι και τον κατέβασαν κάτω. Μέσα στο αγροτικό όχημα βρέθηκαν δυο μπιτόνια βενζίνη και πετρέλαιο, καθώς και φιάλες υγραερίου.

Πηγές: skai.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Debater

(ΠΗΓΗ : https://left.gr )