Αδιανόητο! Ο πρωθυπουργός πανηγυρίζει για τα 15.000 κρούσματα… Συνεχώς εκτός τόπου και χρόνου ?

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρωθυπουργός αισθάνεται δικαιωμένος για το αλαλούμ των τελευταίων ημερών…!

Αφορμή για να υποστηρίξει ότι οι κυβερνητικοί χειρισμοί είναι σωστοί, το γεγονός ότι εντοπίστηκαν 15.547 κρούσματα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς από τα self test που διενεργήθηκαν χθες και σήμερα το πρωί, ακόμη και στο… πεζοδρόμιο έξω από τα σχολεία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για το μπάχαλο και την ταλαιπωρία, και μάλιστα σε αρκετές περιοχές της χώρας εν μέσω καταρρακτώδους βροχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για να βρεθεί τρόπος να καλυφθούν τα κενά, καθώς από τα 15.547 κρούσματα, πάνω από 6.000 αφορούν εκπαιδευτικούς.

ΠΗΓΗ : https://www.newscenter.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend