Ακρίτα: Ο Μητσοτάκης άφησε το παιδί του με covid για να πάει διακοπές;

Πολλά και ουσιαστικά είναι τα ερωτήματα μετά την αποκάλυψη ότι ο γιος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Δηλαδή, ότι ο πρωθυπουργός ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και στη συνέχεια δεν τήρησε τίποτα από τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως επιβάλλουν οι ειδικοί και η κυβέρνηση έχει θεσμοθετήσει και ζητά από τους πολίτες.

Εκτός του ότι ο πρωθυπουργός λίγες ημέρες μετά -χωρίς κανένα περιορισμό- και ενώ θα έπρεπε να βρίσκεται σε καραντίνα, επισκέφθηκε Παιδόπολη στον Άλιμο και αγκάλιαζε μικρά παιδιά, η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της επισημαίνει μία ακόμη διάσταση.

Πώς είναι δυνατόν ακόμα και αν ο γιος του δεν είναι πλέον παιδί, το άφησαν με κορονοϊό για να πάνε διακοπές;

Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του δεν βρίσκονται σε καραντίνα;

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

Δηλαδή, οι γονείς του τον άφησαν μόνο και πήγαν διακοπές; Μπορεί να είναι 22 χρόνων, αλλά είναι το παιδί σου. Κι όταν το παιδί σου αρρωσταίνει σε μια εφιαλτική πανδημία με τόσους νεκρούς, μένεις μαζί του, μέχρι να γίνει καλά. Εμείς οι πληβείοι γονείς πάντως αυτό κάνουμε.
Δεν είναι πρακτικό το ζήτημα, σίγουρα θα έχει πολλούς να τον φροντίσουν. Αλλά άμα είσαι γονιός δεν σου κάνει καρδιά να πας διακοπές ρε παιδί μου, πως το λένε. Δεν το αντέχει η ψυχούλα σου!
Και κάτι ακόμα. Αφού οι γονείς ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, γιατί δεν είναι σε καραντίνα;

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend