Ακραίοι αρνητές καλούν σε ένοπλη εγρήγορση – Απειλούν ακόμα και με… εκτελέσεις (Video)

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μάλιστα, υπογράφουν δήθεν ιερές δηλώσεις υποστηρίζοντας πως θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.

Πρόκειται για οργανωμένες ομάδες αρνητών που, εκτός από τις εκτελέσεις, καλούν σε εγρήγορση ενώ η δράση τους φαίνεται πως παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ, στο «στόχαστρο» μπήκε και ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης ενώ σε πρόσφατη ανάρτησή τους στοχοποιούν και τους Εισαγγελείς.

Σύμφωνα με το Open, οι Αρχές έχουν στρέψει το βλέμμα τους σε τρεις βασικούς «πυρήνες» αρνητών που εντοπίζονται σε: Βόρεια Ελλάδα, Αττική και Κρήτη.

ΠΗΓΗ : https://www.documentonews.gr

 

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend