Ακόμα και το ΙΚΕΑ και το Πλαίσιο τρολάρουν Μενδώνη και Χρυσοχοΐδη για τον πίνακα του Πικάσο!

Ακόμα και το ΙΚΕΑ τρολάρει Μενδώνη και Χρυσοχοΐδη για τον πίνακα του Πικάσο!

Ευγενέστατα αλλά ειρωνικότατα το διεθνές μεγάλο πολυκατάστημα «ΙΚΕΑ» περιέλαβε τα ατοπήματα πολιτισμού της Λίνας Μενδώνη και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη κορυφαίων αποτυχημένων υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Αφορμή βέβαια η παρουσίαση των μέχρι πρόσφατα κλεμμένων πινάκων των Picasso και Mondiaan από τους υπουργούς και τα συνεχή φάουλ που έκαναν στην παρουσίαση χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, χωρίς γάντια και χωρίς σεβασμό…

Στην ανάρτησή του στο facebook, το πολυκατάστημα προτείνει ένα ειδικό ράφι για να μην πέφτουν ή γλιστράνε οι πίνακες με το σχόλιο που το συνοδεύει «ιδέες δίνουμε» αλλά και τα tags #picasso και #oops ! 

Επίσης κορυφαία και τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση, όπου σκάνε στα γέλια ή απλά τους προτείνουν να βάλουν δωράκι και «ένα ζευγάρι γάντια για να μην πιάνουμε το έργο σαν να είναι γιδοτύρι».

«Πολλά μπράβο! Θα υποκλινόμουν αλλά έχω βάλει κιλά» γράφει χρήστης του facebook.

«Εντάξει μας τρολάρει και το ΙΚΕΑ», ένα ακόμα σχόλιο αλλά δεν λείπει και η ατάκα Μητσοτάκη στη Βουλή: «Γιατί γελάτε κύριοι;»

Ομολογουμένως απανωτές οι επιτυχίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη που ξεπέρασε τη θεατρική επιθεώρηση!


Ομοίως και στην ανάρτηση του Πλαισίου για στήριξη ..πινάκων

,,Δείτε Περισσότερα, Πηγή: Documento και facebook

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend