Αλέξανδρος Νικολαΐδης / Ο πολιτικός απατεώνας κάνει βαρκάδες και χαιρετά τις τράτες

Με μία καυστική ανάρτηση σχολίασε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Χάλκη, όπου μεταξύ άλλων έκανε βόλτα με ηλεκτροκίνητο καΐκι που δώρισε η εταιρεία Παπαστράτος στην Ενεργειακή Κοινότητα της Χάλκη.

«6.909 κρούσματα, 48 θάνατοι, 450 διασωληνωμένοι και ο πολιτικός απατεώνας που προχθές μας έλεγε χωρίς καμία ντροπή ότι η πανδημία δεν έχει ξεφύγει, κάνει βαρκάδες και χαιρετά τις τράτες» αναφέρει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φωτογραφία που συνόδευσε την ανάρτηση του Αλέξανδρου Νικολαΐδη έδωσε στη δημοσιότητα το ίδιο το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Χάλκη
(ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Χάλκη
(INTIME NEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ)

ΠΗΓΗ : https://www.avgi.gr/

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend