Αλαλούμ με τα επιπλέον σελφ τεστ για εκπαιδευτικούς και μαθητές. Ούτε ένα στα φαρμακεία σήμερα

Σε ρεπορτάζ με διάφορα φαρμακεία στην περιφέρεια Αττικής , δεν παραδόθηκε σε κανένα φαρμακείο αλλα και σε φαρμακαποθήκες επιπλέον σελφ τεστ για τους εκπαιδευτικούς και μαθητές εν οψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς μετά τις διακοπές .

Υπενθυμίζουμε οτι σήμερα ήταν η τελευταία μέρα για την δωρεάν προμήθεια των τεστ αυτών . Αναμένονται νέες οδηγίες μετά το μπάχαλο αυτό και τον εκνευρισμό που επεκράτησε για την ασυνεννοησία των αρμοδίων παραγόντων. Οι ενδιαφερόμενοι ας είναι σε επικοινωνία με τα φαρμακεία καθώς αναμένονται διευκρινήσεις (αλλά μάλλον όχι και ανάληψη ευθυνών όπως ήδη έχει επιδείξει χαρακτηριστικά η κυβέρνηση..)

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend