Αναβάλλει και ο Λοβέρδος την προεκλογική του εκστρατεία – «Δεν μου πάει η καρδιά»

Στον «Ευαγγελισμό» νοσηλεύεται η Φώφη Γεννηματά. Μετά τον Νίκο Ανδρουλάκη,Χάρη καστανίδη, την επόμενη μέρα (υπό το βάρος των σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα? )  και ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι αναβάλλει την προεκλογική του δραστηριότητα.

Με υποτροπή στην υγεία της εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά. Μετά από αυτή την εξέλιξη και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, η κ. Γεννηματά ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, Ανδρέας Λοβέρδος, ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης πως αναβάλλω την προεκλογική του δραστηριότητα.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στα social media πριν από λίγο:

«Αναβάλλω την αποψινή ανοικτή προεκλογική ομιλία μου στο Μαρούσι. Αναβάλλω την αυριανή προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Caravel. Ακυρώνω όλες τις ραδιοτηλεοπτικές συνεντεύξεις που έχω κλείσει. Γιατί δεν μου πάει η καρδιά. Φώφη, περαστικά και γρήγορα σιδερένια!»

(ΠΗΓΗ : https://www.ieidiseis.gr)

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend