Αντιεμβολιαστές όπως μακεδονομάχοι

«Μπράβο στον Αλέξη Τσίπρα για τη διάσωση της ‘μακεδονικής’ ταυτότητας από κάποιους… Σλάβους!  Ήδη οι ίδιοι δεν τηρούν τη συμφωνία. Για τους ‘Ελεύθερους ξανά’ είναι άκυρη! Μακεδονία ίσον Ελλάδα. Ως  Έλληνες δεν διαπραγματευόμαστε κανένα κομμάτι τής ελληνικής γης. Θα παραλάβουμε και θα παραδώσουμε μια Ελλάδα ολόκληρη».

Δεν χρειάζεται να αναζητήσουμε και άλλους, αν και θα ήταν πανεύκολο. Στις συγκεντρώσεις για το μακεδονικό και στις συγκεντρώσεις κατά των εμβολίων ήταν ακριβώς ο ίδιος κόσμος. Με τις ελληνικές σημαίες, τους σταυρούς, τους παπάδες, με τις ψαλμωδίες του εθνικού ύμνου και του «Χριστός Ανέστη», με τα συνθήματα «Αλήτες, προδότες πολιτικοί» και «Να καεί, να καεί το μπ…λο η Βουλή».

Για τη Νέα Δημοκρατία όλοι αυτοί τότε ήταν αγνοί  Έλληνες πατριώτες. Τους χαϊδολόγησε μέχρι εκεί που δεν έπαιρνε και τους πούλησε πατριδοκαπηλία με το τσουβάλι για να πάρει τα ψηφαλάκια τους και να κερδίσει τις εκλογές.

Σήμερα τους πληρώνει ακριβά. Ο πυρήνας των αντιεμβολιαστών βρίσκεται στη βάση τής λαϊκής Δεξιάς. Και η κυβέρνηση τους παρακολουθεί αμήχανη.

Όλα πληρώνονται στην ώρα τους. Ας αποφασίσει η κυβέρνηση αν θα χαράξει μια ξεκάθαρη γραμμή απέναντί τους ή αν θα συνεχίσει να κάνει πως δεν τους βλέπει πατώντας σε όσες περισσότερες βάρκες μπορεί.

(ΠΗΓΗ : https://www.avgi.gr)

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend