Απάντηση Κουβέλη στους ισχυρισμούς Καραχάλιου: Μάλλον μπερδεύτηκε

Απάντηση στον πρώην γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Καραχάλιο, στους ισχυρισμούς που εξέφρασε για τον Φώτη Κουβέλη, κατά την συνέντευξή του στο Tvxs.gr δίνει ο τέλευταίος με δήλωση που μας παραχώρησε.

Το Tvxs.gr επικοινώνησε με τον Φ. Κουβέλη, ζητώντας του να σχολιάσει την εξής αποστροφή του κ. Καραχάλιου, στη συνέντευξη:

«Τον Ιούνιο του 2012 ο Γιώργος Παπανδρέου – αυτόν που τα ΜΜΕ αποκαλούσαν κοροϊδευτικά “Γιωργάκη”- τόλμησε να επιβάλει πρόστιμο σε μια πολύ μεγάλη εταιρεία πετρελαιοειδών και την επόμενη μέρα ο Φώτης Κουβέλης ήρε την υποστήριξή του από την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση από τρικομματική έγινε δικομματική. Για τα υπόλοιπα ρωτήστε τους αρμόδιους που ασκούσαν διακυβέρνηση εκείνη την εποχή, υπάρχουν και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν μιλήσει για αυτά τα ζητήμα. Μπορείτε να ρωτήσετε και τον ίδιο τον κύριο Κουβέλη γιατί έφυγε από την κυβέρνηση Παπανδρέου. Πραγματικά όμως».

Ο κ. Κουβέλης μας είπε λοιπόν τα εξής: «Θέλω να ειμαι βέβαιος ότι ο κ. Καραχάλιος κάπου έχει μπερδευτεί: Ουδέποτε μετείχα με την οποιαδήποτε ιδιότητά μου, και ειδικότερα ως πρόεδρος της τότε ΔΗΜΑΡ, στην οποιαδήποτε τρικομματική κυβέρνηση με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου. Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Καραχάλιος παρεσύρθη σε μία ιστορικού χαρακτήρα πολιτική αναφορά από προχειρότητα των ερευνών του. Κατά τα άλλα, αγνοώ απολύτως το περιστατικό στο οποίο αναφέρεται. Η μνήμη, η οποία καθοδηγεί την οποιαδήποτε πολιτική αναφορά, οφείλει, τουλάχιστον, να είναι ακριβής και, σε κάθε περίπτωση, αυτοελεγχόμενη».

,,Δείτε Περισσότερα, Πηγή: Tvxs.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend