Απίστευτο βίντεο από τα Βίλια: Στρόβιλος φωτιάς εκτοξεύει κορμό δέντρου προς τους πυροσβέστες

Συγκλονιστικές εικόνες στα Βίλια. Πυροσβέστες είδαν έναν κορμό δέντρου να εκτοξεύεται προς το μέρος τους από έναν στρόβιλο φωτιάς.

Στο βίντεο φαίνεται ένας στρόβιλος φωτιάς να σηκώνει ψηλά και να πετάει προς την πλευρά των πυροσβεστών έναν κορμό δέντρου.

Οι πυροσβέστες φαίνεται να κοιτούν προς την μεριά όπου είναι σε πλήρη εξέλιξη η πυρκαγιά, από όπου εμφανίστηκε ο στρόβιλος, προσπαθώντας να διακρίνουν το τι ακριβώς συμβαίνει, όταν αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για έναν ιπτάμενο κορμό.

Όταν διαπιστώνουν πως κινείται προς το μέρος τους, φωνάζουν ο ένας στον άλλον για να απομακρυνθούν και να αποφύγουν τον τραυματισμό.

Το πύρινο μέτωπο συνεχίζει να είναι ανεξέλεγκτο στη φωτιά των Βιλίων για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα και τίποτα δεν δείχνει ότι μπορεί και σήμερα να μπει ένα όριο.

(ΠΗΓΗ : https://www.news247.gr )

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend