ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έβγαλαν σε άδεια τον Διευθυντή της Άμεσης Δράσης που έδωσε την εντολή να σταματήσει η καταδίωξη

Σε άδεια μερικές ώρες μετά το τραγική καταδίωξη στο Πέραμα, που τελείωσε με την ανθρωποκτονία του 18χρονου, βρίσκεται ο Διευθυντής της Άμεσης Δράσης Αττικής, Ταξίαρχος, Κωνσταντίνος Κουτσιβίτης.

Η είδηση διασταυρώνεται και από αστυνομικές πηγές στην Άμεση Δράση.

Επίσης, όπως προκύπτει από αστυνομικές πηγές που βρίσκονταν το μοιραίο βράδυ στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης, η εντολή για παύση της καταδίωξης δόθηκε από τον ίδιο τον Διευθυντή της Άμεσης Δράσης, Ταξίαρχο, κ. Κουτσιβίτη.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν επίσης ότι εκείνη την ώρα πλησίον της καταδίωξης βρίσκονταν περιπολικά της Άμεσης Δράσης, τα πληρώματα των οποίων άκουσαν στον αστυνομικό ασύρματο για την καταδίωξη, αλλά δεν πρόλαβαν να συνδράμουν τους συναδέλφους τους μοτοσυκλετιστές της ΔΙΑΣ, καθώς η εντολή από τον «Α 100» δόθηκε σχεδόν αμέσως, μόλις 2 λεπτά από την αρχή της καταδίωξης.

Ασφαλώς, επισημαίνουν αστυνομικές πηγές, η κατάληξη της καταδίωξης θα ήταν πολύ διαφορετική αν αυτή συνεχιζόταν με περιπολικά.

Ωστόσο, το πρωί της επόμενης του θλιβερού συμβάντος ο Διευθυντής της Άμεσης Δράσης, βγήκε κατ’ αρχήν σε τριήμερη άδεια.

ΠΗΓΗ : https://www.newscenter.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend