Αποφασισμένος για το Συνέδριο ο Τσίπρας – Ψηφιακό αν δεν επιτρέπει η πανδημία

Πεποίθηση του Αλέξη Τσίπρα πάντως είναι πως το Συνέδριο πρέπει σε κάθε περίπτωση να πραγματοποιηθεί.

Ο δεύτερος ωστόσο έχει να κάνει με τον σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για το επικείμενο Συνέδριο, το οποίο έχει οριστεί για τα τέλη Φλεβάρη. Τόσο ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο αρμόδιος Τομεάρχης κ. Ξανθός έχουν καθημερινή πλέον ενημέρωση από τους επιδημιολόγους για την πορεία της πανδημίας, με τα δεδομένα να μην είναι ενθαρρυντικά, πολλώ δε μάλλον μετά και την στωικότητα με την οποία αντιμετωπίζει την κατάσταση η κυβέρνηση, φέρνοντας επί της ουσίας την ανοσία της αγέλης από την πίσω πόρτα στην ελληνική κοινωνία.

Πεποίθηση του Αλέξη Τσίπρα πάντως είναι πως το Συνέδριο πρέπει σε κάθε περίπτωση να πραγματοποιηθεί. Την αποφασιστικότητά του αυτή εξέφρασε και στο τελευταίο Πολιτικό Συμβούλιο του 2021, όπου τόνισε πως παρά τις αντιξοότητες η κορυφαία κομματική διεργασία οφείλει να ολοκληρωθεί, προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να ανασυνταχθεί πλήρως και να προχωρήσει απερίσπαστος στην τελική αντεπίθεση με στόχο την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Το 2022 εξάλλου θα είναι πιθανότατα εκλογική χρονιά, κάτι καθιστά την πραγματοποίησή του απαραίτητη, όπως αναγνωρίζουν άπαντες στην Κουμουνδούρου.

Όλα αυτά πάντως θα εξεταστούν αναλυτικά στα όργανα και συγκεκριμένα στο Πολιτικό Συμβούλιο που αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου το προσεχές διάστημα, καθώς η τελευταία συνεδρίαση ασχολήθηκε μονοθεματικά με την υγειονομική κατάσταση εξαιτίας της πανδημικής έκρηξης. Εκεί εξάλλου, αναμένεται να τεθούν επί τάπητος προς την οριστική έγκριση και τα κείμενα θέσεων, μετά και τις προσθήκες που έγιναν στο κείμενο βάσης του Αριστείδη Μπαλτά από τους Γιάννη Ραγκούση, Νίκο Βούτση και Νίκο Μπίστη.

ΠΗΓΗ : https://www.ieidiseis.gr/

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend