Απώλεια  / Πέθανε η Φώφη Γεννηματά

Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του ΚΙΝΑΛ. Η Φώφη Γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο

Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η Φώφη Γεννηματά, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, που έδινε για μια ακόμα φορά μάχη με τον καρκίνο. Η Φώφη Γεννηματά εισήχθη στον Ευαγγελισμό στις 12 Οκτωβρίου όπου διαπιστώθηκε υποτροπή της νόσου από την οποία έπασχε, δηλαδή, του καρκίνου.

Φώφη Γεννηματά / «Μάθαμε να ζούμε μ’ αυτό» – Όταν μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο

Αν και οι πρώτες εκτιμήσεις ήταν πως θα μπορέσει να κάνει τη θεραπεία στο σπίτι της, η κατάσταση της υγείας της συνεχώς επιδεινονόταν.  Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε βαριά επιδείνωση το βράδυ της Κυριακής.

ΠΗΓΗ : https://www.avgi.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend