Αττική Οδός / 5.000 πολίτες εγκλωβισμένοι επί 20 ώρες – Σε εξέλιξη επιχείρηση του στρατού

Οργή και απόγνωση από την ανικανότητα της κυβέρνησης και της ιδιωτικής εταιρείας που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο

Επί 20 ώρες παραμένουν εγκλωβισμένοι στην κεντρικότερη οδική αρτηρία του Λεκανοπεδίου, περίπου, 5.000 οδηγοί, εξαιτίας της ανικανότητας της κυβέρνησης, της αυτοδιοίκησης και της εταιρείας που διαχειρίζεται την Αττική Οδό να τους απεγκλωβίσουν από τα χιόνια που «παρέλυσαν» το δίκτυο μόλις άρχισε η χιονόπτωση

Η οργή και η απόγνωση ξεχειλίζουν με τους εγκλωβισμένους να έχουν ξεπεράσει το όριο της αντοχής τους.

Η επιχείρηση του στρατού που ξεκίνησε αργά το βράδυ της Δευτέρας, συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα με την κατάσταση να είναι εξαιρετικά δύσκολη και κανείς να μην γνωρίζει μετά πόσες ώρες θα επιτευχθεί ο απεγκλωβισμός των χιλιάδων οδηγών.

Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος από την έξοδο της Κάντζας προς το Αεροδρόμιο ενώ η TPAINOΣE διέθεσε ένα συρμό στον προαστιακό και μεταφέρθηκαν από την Αττική Οδό περίπου 300 άτομα σε ξενοδοχεία στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Στην Αττική Οδό απαγορεύεται η διέλευση οποιουδήποτε οχήματος δεν είναι επιχειρησιακό. Συγκεκριμένα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική Οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην Δ.Π.Λ. Υμηττού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην Περιφερειακή Αιγάλεω και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ν.E.O. Aθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

ΠΗΓΗ : https://www.avgi.gr