Αφήστε, κ. Χρυσοχοΐδη

Τον υπαρχηγό της φασιστικής συμμορίας σκόπευαν προφανώς να τον εμφανίσουν λίγο πριν από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, όμως το επικοινωνιακό Βατερλώ του Χρυσοχοΐδη με τον Πικάσο άλλαξε τους σχεδιασμούς.

Κι έτσι ο υπαρχηγός τελικά βρέθηκε στου Ζωγράφου, σε πρόσωπο του κύκλου του, όπου η αστυνομία έκανε οκτώ μήνες να τον εντοπίσει. Πράγμα που σημαίνει ότι απλώς δεν τον έψαχνε

Τώρα ο Χρυσοχοΐδης έχει την απαίτηση να τον συγχαρούμε για τη μεγάλη του επιτυχία.

Όταν ο Παππάς είχε εξαφανιστεί κάτω από τη μύτη της αστυνομίας, δεν είχε νιώσει την ανάγκη να διατάξει έστω μια ΕΔΕ της πλάκας. Δεν τον ένοιαζε αν η κυβέρνηση διασυρόταν διεθνώς, δεν τον απασχολούσε η κυνική επιβεβαίωση μέσα στα μούτρα της κοινωνίας των σχέσεων και των διασυνδέσεων ανάμεσα στην εγκληματική οργάνωση και την αστυνομία.

Ίσα – ίσα, ο Χρυσοχοΐδης είχε επιχειρήσει να βγει κι από πάνω. Δεν μπορώ να παρακολουθώ έναν πολίτη χωρίς εισαγγελική εντολή, είχε πει, αυτά γινόντουσαν μόνο στη Σοβιετία σας. Λες και η εισαγγελική εντολή είναι φυσικό φαινόμενο και ο υπουργός δεν μπορεί να σηκώσει ένα τηλέφωνο και να τη ζητήσει αν τη χρειάζεται.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχει μία από τις χειρότερες δημοτικότητες στην κυβέρνηση και γίνεται περίγελος σε κάθε εμπλοκή του με τη δημοσιότητα.

Τώρα καμαρώνει τη σύλληψη Παππά σαν να μην είναι αυτός που του εξασφάλισε άνετη διαφυγή και διαβίωση. Αφήστε, κ. Χρυσοχοΐδη!

(ΠΗΓΗ : https://www.avgi.gr)

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend