Βγήκαν τα μαχαίρια: Ο κουμπάρος του Άδωνι κατηγορεί Μητσοτάκη για συγκάλυψη βουλευτή που «έκλεβε το κράτος» (Video)

Βαριές καταγγελίες με αποδέκτες τη ΝΔ, τον Κ. Μητσοτάκη και τον βουλευτή Χαλκιδικής, Γιώργου Βαγιωνά εξαπέλυσε ο κουμπάρος του Άδωνη Γεωργιάδη και δημοσιογράφος, Στέργιος Καλογήρου.

Κατά την χθεσινή του εκπομπή στη Βεργίνα TV αποκάλυψε, πως η κόρη του Γιώργου Βαγιωνά με μετοχές σε τηλεοπτικό σταθμό, φρόντιζε να αφήνει απλήρωτους τόσο τους εργαζομένους του σταθμού όσο και το ίδιο το κράτος και μάλιστα με την ανοχή  του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος σύμφωνα με το δημοσιογράφο τα γνώριζε όλα.

«Είπατε μεγάλα ψέματα κ. Βαγιωνά γιατί η κόρη σας είχε μετοχές σε τηλεοπτικό σταθμό και δεν πλήρωνε τους εργαζομένους και δεν πλήρωνε το κράτος και ο Μητσοτάκης σας ανέχεται, τα γνώριζε αυτά, ένας άνθρωπος που έκλεβε το κράτος διά μέσο τους παιδιού του», δήλωσε συγκεκριμένα ο Καλογήρου.

 Πηγή: www.rosa.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend