Βιοϊατρική: 25 ευρώ το PCR τεστ στην Κύπρο – 60 ευρώ στην Ελλάδα

Πρόκειται για εξωφρενική διαφορά στις τιμές την παροχή των ίδιων υπηρεσιών από τον ίδιο ιατρικό όμιλο.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με τα επίσημα τιμολόγια της Βιοϊατρικής, η τιμή που πληρώνει κάποιος στην Κύπρο για το μοριακό RT – PCR test είναι 25 ευρώ ενώ στα 20 ευρώ είναι η τιμή του μαθητές, φοιτητές οικογένειες και εταιρείες. Εάν μαζί με το μοριακό τεστ κάνει κάποιος και τεστ αντισωμάτων τότε η τιμή ανεβαίνει στα 40 ευρώ, ενώ 5 ευρώ ανέρχεται η τιμή για το rapid test.

Ειδικότερα σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της Βιοϊατρικής η τιμή για το τεστ PCR ανέρχεται σε 60 ευρώ, ενώ η τιμή για το rapid ανέρχεται σε 10 ευρώ.

Δείτε τις σχετικές εικόνες:

 

ΠΗΓΗ : https://www.koutipandoras.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend