«Βράζει» από κορονοϊό η ΕΛΑΣ: Πάνω από 2.000 αστυνομικοί θετικοί – 800 κρούσματα στην ΓΑΔΑ

«Βράζει» από κρούσματα κορονοϊού η ΕΛΑΣ – Τα περισσότερα ενεργά κρούσματα είναι στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής με πάνω από 800 άτομα.

Αλλεπάλληλα είναι τα κρούσματα κορονοϊού στην ΕΛΑΣ, που είναι επιφορτισμένη με τον έλεγχο τήρησης των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού, καθώς όπως έγινε γνωστό, μέχρι και σήμερα πάνω από 2.000 αστυνομικοί νοσούσαν.

Σύμφωνα με το CNN, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε όσα άτομα βρίσκονται σε γραφεία και υπηρεσίες γραμματείας να εργάζονται από το σπίτι με τηλεργασία.

Έχει ήδη ζητηθεί από τα αστυνομικά τμήματα οι αστυνομικοί να εργάζονται είτε πρωί είτε απόγευμα και οι δυο βάρδιες να μην έρχονται σε επαφή μεταξύ τους ενώ για τις υπηρεσίες Ασφαλείας όσοι αστυνομικοί βρίσκονται εκτός κτηρίου σε έρευνες υποθέσεων να παραμένουν εντός και να αποφεύγεται η επαφή τους με αστυνομικούς που βρίσκονται μέσα στα γραφεία της υπηρεσίας.

Πάντως τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι τα περισσότερα ενεργά κρούσματα είναι στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής με πάνω από 800 άτομα να νοσούν.

Πηγή: www.rosa.gr