Βρετανία: Νέα ανακάλυψη σημαντικό βήμα στη μάχη κατά του καρκίνου του προστάτη

Ειδικοί στην έρευνα για την καταπολέμηση του καρκίνου στη Βρετανία υποστηρίζουν ότι εντός της επόμενης πενταετίας μπορεί να γίνει εφικτή η πραγματοποίηση έγκυρου προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του προστάτη.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διαθέσιμο πρόγραμμα ελέγχου για τη συγκεκριμένη ασθένεια, κάτι το οποίο μπορεί να αλλάξει σύντομα χάρη στις καινοτομίες της τεχνολογίας και της επιστήμης, σημειώνουν οι αρμόδιοι ογκολόγοι.

Με αυτόν τον τρόπο θα ενισχυθεί σημαντικά η διαδικασία πρόληψης μίας ασθένειας που είναι συχνή στους μεσήλικες άνδρες. Θα είναι δυνατή η διάκριση ενός καλοήθους από έναν κακοήθη και επικίνδυνο καρκίνο του προστάτη, που σημαίνει ότι αφενός θα αποφεύγονται οι αχρείαστες επεμβάσεις και αφετέρου θα εντοπίζονται όγκοι που παρέμεναν κρυμμένοι διαφορετικά.

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend