Γεωργιάδης: Δεν ζητάω συγγνώμη για το… «Ακενοτούμπο»

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπάθησε ο Α. Γεωργιάδης σχετικά με την δήλωσή του για τον Γ. Αντετοκούνμπο, καθώς τον είχε αποκαλέσει «Ακενοτούμπο» και είχε δηλώσει πως γεννήθηκε «κάπου στην Αφρική»

Ένα… απλό σαρδάμ ήταν το «Ακενοτούμπο» όπως είχε αποκαλέσει τον MVP των φετινών τελικών του πρωταθλήματος του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Άδωνης Γεωργιάδης πριν από μερικά χρόνια σε εκπομπή του Blue Sky, για το οποίο δε νιώθει ούτε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη.

Ερωτηθείς σήμερα Δευτέρα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 όπου ήταν καλεσμένος για το αν πρέπει να ζητήσει μία συγγνώμη, επέμεινε ότι έκανε σαρδάμ και απαίτησε να του ζητήσουν συγγνώμη οι Συριζαίοι τους οποίους χαρακτήρισε ψεύτες και υποκριτές.

Ο κ. Γεωργιάδης ωστόσο, ξέχασε πως στην εκπομπή είχε δηλώσει επίσης ψευδώς πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γεννήθηκε «κάπου στην Αφρική» τονίζοντας πως έχει απλά ελληνική ιθαγένεια, κάτι για το οποίο επίσης δεν νιώθει την ανάγκη ούτε γι’ αυτό να ζητήσει συγγνώμη. Διότι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα.

(ΠΗΓΗ : https://left.gr )

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend