Γιαννάκος για θάνατο 56χρονης στα Καλάβρυτα: Τραγικές οι ελλείψεις στα νοσοκομεία των απομακρυσμένων περιοχών

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, με ανάρτησή του, αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν στις υπηρεσίες υγείας των απομακρυσμένων περιοχών, με αφορμή το θάνατο μιας 56χρονης στο νοσοκομείο Καλαβρύτων μετά τον εμβολιασμό, επισημαίνοντας ωστόσο πως δεν υπάρχουν μέχρι τώρα στοιχεία που να δείχνουν ότι ο εμβολιασμός συνδέεται με το τραγικό συμβάν.

«Χθες το μεσημέρι πέθανε 56χρονη γυναίκα στο νοσοκομείο Καλαβρύτων λίγο μετά τον εμβολιασμό της χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Κανείς δεν μπορεί να σχετίσει το τραγικό συμβάν με τον εμβολιασμό. Όμως αναδεικνύεται για άλλη μια φορά η ασφάλεια που λειτουργούν απομακρυσμένες υγειονομικές μονάδες και μάλιστα τη στιγμή που αποτελούν και εμβολιαστικά κέντρα. Χωρίς εξιδεικευμένο και με ελλιπέστατο προσωπικό καλούνται αντιμετωπίζουν σοβαρά έκτακτα περιστατικά», ανέφερε σε ανάρτησή του.

«Στο νοσοκομείο και κέντρο υγείας Καλαβρύτων εκείνη την ώρα του τραγικού συμβάντος υπήρχε ένας γιατρός παθολόγος και ένας γενικός γιατρός. Ποιος θα κάνει διασωλήνωση αφού δεν υπήρχε αναισθησιολόγος; Με ποια εξειδίκευση θα αντιμετωπισθεί με ασφάλεια το περιστατικό;», κατέληξε.

,,Δείτε Περισσότερα, Πηγή: Tvxs.gr