Για τα μοριακά τεστ: Γελοιοποίηση Γεωργιάδη σε απευθείας μετάδοση (βίντεο)

Ο υπουργός Ανάπτυξης βρέθηκε για μια ακόμα φορά σε εξαιρετικά δύσκολη θέση αφού σε ζωντανή σύνδεση πήρε τις πρέπουσες απαντήσεις στους αστείους ισχυρισμούς του, από δυο δημάρχους της χώρας που πέτυχαν μέσω διαγωνισμών να προμηθευτούν τα pcr test, σε τιμή 25 και 27 ευρώ

Ο υπουργός Ανάπτυξης συζητά στον ΣΚΑΪ (12/1) με τον δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη, και τον δήμαρχο Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσση,  που κατάφεραν να εξασφαλίσουν φτηνά μοριακά τεστ (PCR) για τις ανάγκες των δήμων τους, σε τιμές χαμηλότερες από το πλαφόν των 47 ευρώ.

Ο Αδ. Γεωργιάδης αφού διαψεύστηκε πανηγυρικά από τους 2 δημάρχους, μίλησε για «σπέκουλα» και υπερασπίστηκε-τι άλλο;- τα ιδιωτικά εργαστήρια και το κέρδος τους:

Συγκεκριμένα, όσον αφορά στις μειωμένες κατά τουλάχιστον 50% τιμές που εξασφάλισαν ο Σίμος Δανιηλίδης και ο Σίμος Ρούσσος, ο Αδ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι πρόκειται για τιμές χονδρικής για να τον διαψεύσουν αμέσως και οι δυο δήμαρχοι και να τον εκθέσουν ανεπανόρθωτα για πολλοστή φορά.

Όπως του απάντησε ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, με τη διαπραγμάτευση που έκαναν ήδη από τον  Νοέμβριο  του 2020 για προμήθεια pcr για τους υπαλλήλους του δήμου και τις ευπαθείς ομάδες, πέτυχαν τιμή 25 ευρώ και με αυτή την τιμή δεν μπαίνει κανένας μέσα, ούτε, βέβαια η εταιρεία που προμηθεύει τα μοριακά τεστ.

Ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης εξέθεσε τον υπουργό Ανάπτυξης καθώς όπως είπε με τη νέα διαπραγμάτευση που θα κάνουν προκειμένου να προμηθευτούν μοριακά τεστ για όλους τους δημότες θα εξασφαλίσουν τιμή κάτω των 20 ευρώ.

Και μάλιστα του είπε ότι εάν η κυβέρνηση αποφάσιζε τη συνταγογράφηση των pcr θα μπορούσε να κάνει κεντρική διαπραγμάτευση και να πετύχει τιμή κάτω των 20 ευρώ για τα μοριακά τεστ.

ΠΗΓΗ : https://left.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend