Γιώργος Αδαμίδης / Ο ΔΕΔΔΗΕ είχε 550 τεχνικούς εν αναμονή για την αντιμετώπιση βλαβών, αλλά δεν είχε εξασφαλιστεί η οδική πρόσβαση

«Επιρρίπτουν ευθύνες στους εργαζόμενους για να κρύψουν την ανικανότητά τους»

«Έχουμε 55 γραμμές εκτός λειτουργίας. Μέσα στη νύχτα αποκαταστήσαμε δεκαπέντε και μέχρι το βράδυ θα έχει αποκατασταθεί το 90% του δικτύου.    Απαιτείται σεβασμός στους εργαζόμενους του ΔΕΔΗΕ. Μας ξεπερνάει η  αμετροέπεια του κ Πατούλη που επιρρίπτει ευθύνες στους εργαζόμενους, την ώρα που όφειλε ως Περιφέρεια να διατηρεί προσβάσιμο το οδικό δίκτυο», είπε Στο Κόκκινο και στον Νίκο Ξυδάκη, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης.

«Φέτος ο ΔΕΔΔΗΕ ήταν πολύ πιο έτοιμος να αντιμετωπίσει την κακοκαιρία η οποία είχε προβλεφθεί από τους μετεωρολόγους μέρες νωρίτερα. Έτσι υπήρχε ένα οργανωμένο δίκτυο από 550 συναδέλφους, συνεργαζόμενους εργολάβους οι οποίοι ήταν εν αναμονή προκειμένου να επιχειρήσουν την ώρα που θα χρειαζόταν. Αυτό που δεν είχαμε μόνο προβλέψει ήταν η διάνοιξη των δρόμων, που είναι ευθύνη είτε της Αττικής Οδού, είτε της Περιφέρειας και των Δήμων, οι οποίοι δήλωναν πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν την κακοκαιρία, κάτι που δυστυχώς δεν έγινε, αποκλείοντας τα συνεργεία.

Όταν κλείνει ο πιο πολυδιαφημισμένος οδικός άξονας, όταν κλείνουν η εθνική οδός και η Κατεχάκη, αποκλείοντας την πρόσβαση ακόμα και σε νοσοκομεία, η αμετροεπής προσπάθεια του κ Πατούλη να επιρρίψει ευθύνες στους εργαζόμενους, κατηγορώντας τους για ανικανότητα, μας ξεπερνά.

Απαιτείται σεβασμός απέναντι στο προσωπικό και όχι να του επιρρίπτουν ευθύνες όταν επιχειρεί με κίνδυνο της ζωής του να ηλεκτροδοτήσει μέσα σε αντίξοες συνθήκες, επειδή τα πολυδιαφημιζόμενα οχήματα της Περιφέρειας των Δήμων και της Πολιτικής Προστασίας έμειναν εγκλωβισμένα».