Γυναίκες έστησαν μπλόκο με τα κορμιά τους σε ΧΑυγίτη που πήγε να καταθέσει στεφάνι στο Πέραμα (Video)

Γυναίκες σχημάτισαν με τα κορμιά τους αλυσίδα για να μπλοκάρουν την κατάθεση στεφάνου από την εγκληματική οργάνωση της ΧΑ.

Γυναίκες στο Δήμο Περάματος, εμπόδισαν δημοτικό σύμβουλο ο οποίος στηρίχθηκε από την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, όταν ο ίδιος επιχείρησε να καταθέσει στεφάνι για την 28η Οκτωβρίου στο μνημείο Ηρώων που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Η άμεση αντίδραση των εργαζόμενων γυναικών να σχηματίσουν αλυσίδα με τα κορμιά τους μπροστά στο Μνημείο Ηρώων,  ώστε να στήσουν μπλόκο στον ΧΑυγίτη, είχε ως αποτέλεσμα ο ίδιος να απομακρυνθεί, όπως δημοσίευσε το 902.gr.

Την ίδια ώρα, κόσμος φώναζε συνθήματα όπως «Τότε ναζί, τώρα Χρυσαυγίτες, όπλο του συστήματος είναι οι φασίστες» και «Είναι η σαπίλα όλου του ντουνιά, μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά».

Κι αυτό γιατί η υποκρισία όσων ιδεολογικά τάσσονται με τους δωσίλογους και τους ναζί, πρέπει κάθε φορά να ξεγυμνώνεται.

Πηγή: www.rosa.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend