Γ. Βαρουφάκης: Ο Καναδάς μάς δείχνει πως η κλιματική αλλαγή μάς απειλεί με εξαφάνιση.

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, αναφέρθηκε στην κλιματική αλλαγή, με αφορμή τις ακραίες θερμοκρασίες στον Καναδά.

«Το μήνυμα από τον Καναδά είναι εκκωφαντικό: Η κλιματική αλλαγή μάς απειλεί με εξαφάνιση. Κι αυτό που υπονομεύει τον αγώνα εναντίον της είναι οι “πράσινες μεταβάσεις” της ολιγαρχίας που εκπροσωπεί εδώ η “Μητοστάκης ΑΕ”: ένα βαμμένο πράσινο ξέπλυμα-πλυντήριο παμβρόμικων επενδύσεων», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter.

(ΠΗΓΗ : https://www.naftemporiki.gr)

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend