ΔΕΘ: Αυστηρά μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. υπό το φόβο των αντιεμβολιαστών

Θοδωρής Παναγιωτίδης

Στη Θεσσαλονίκη ενόψει ΔΕΘ θα μεταβεί δύναμη αστυνομικών μεταξύ 5.000-5.500 αντρών, drones, ελικόπτερα και τα υδροφόρα οχήματα “Αίαντες”. Στο επίκεντρο οι αντιεμβολιαστές που σχεδιάζουν να πάνε από διάφορα μέρη της χώρας

Διμοιρίες αστυνομικών θα μεταφερθούν από γειτονικούς νομούς ακόμα και από την Αττική προς ενίσχυση των συναδέλφων τους στην Θεσσαλονίκη, ενώ οι φραγμοί θα στηθούν όπως κάθε χρόνο μπροστά από το Βελλίδειο Ίδρυμα. Βεβαίως, όπου κρίνεται αναγκαίο άντρες της Ασφάλειας που θα επιτηρούν τα σημεία των προσυγκεντρώσεων θα προχωρούν σε προληπτικές προσαγωγές υπόπτων.

Από την έως τώρα εικόνα που έχουν οι Αρχές, ήδη από την Παρασκευή θα μπει σε ρυθμούς κινητοποιήσεων η συμπρωτεύουσα, με το πρωί της Παρασκευής μία προγραμματισμένη συγκέντρωση υγειονομικών που διαμαρτύρονται για τις πρόσφατες αποφάσεις της κυβέρνησης έναντι των μη εμβολιασμένων υγειονομικών και το απόγευμα της ίδιας ημέρας έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση φιλάθλων του ΠΑΟΚ που διαμαρτύρονται για την επαναφορά του ιδιώνυμου στις περιπτώσεις οπαδικής βίας, ενώ ζητούν να μην γίνουν διαχωρισμοί στην είσοδο των οπαδών στα γήπεδα ανάμεσα σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους.

Για το Σάββατο έως τώρα έχουν προγραμματιστεί πέντε συγκεντρώσεις, αρχής γενομένης στον Λευκό Πύργο που θα συγκεντρωθούν οι αντι-εμβολιαστές με την συμμετοχή πολλών ακροδεξιών οργανώσεων και αναμένεται να συμμετάσχουν αντι-εμβολιαστές από ολόκληρη την χώρα.

Ακολουθούν οι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις της ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ, των αντιεξουσιαστών στην Καμάρα, που επίσης συγκεντρώνουν τα βλέμματα της Αστυνομίας και διαφόρων εργατικών σωματείων στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Εγνατία.

(ΠΗΓΗ : https://www.news247.gr )

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend