Δύο προτάσεις του ΜέΡΑ25 για τους ανεμβολίαστους πολίτες

Κατηγορώντας την κυβέρνηση για υπονόμευση της εμβολιαστικής διαδικασίας, σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ 25 υπέβαλε δύο νέες προτάσεις: τον προεμβολιαστικό έλεγχο των ανεμβολίαστων πολιτών και την καταβολή του 50% του μισθού στους υγειονομικούς με αναστολή.

Το κόμμα υποστηρίζει ότι ο δωρεάν έλεγχος και η ιατρική γνωμάτευση πολιτών, αρνητών του εμβολιασμού, σε δημόσιες δομές εργασίας « θα απαλλάσσει τους πολίτες από περιττούς ή και ανύπαρκτους φόβους και ανησυχίες», στερώντας τους τα «επιστημονικοφανή τους επιχειρήματα».

Παράλληλα ο γενικός γραμματέας του ΜέΡΑ 25 επεσήμανε ότι τουλάχιστον το 50% του μισθού θα πρέπει να καταβάλλεται στους υγειονομικούς κατά το διάστημα αναστολής και «να συνεχίσει κανονικά η ασφαλιστική τους κάλυψη για την ίδια περίοδο».

Η κυβέρνηση για το πολιτικό κόμμα «εγκληματεί με την επιμονή της να μην πραγματοποιούν τεστ και οι εμβολιασμένοι πολίτες».

Καταλήγοντας στην ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ 25 τονίζει ότι «μόνο με ειλικρινείς προθέσεις μπορεί να υπάρξει έξοδος της χώρας μας από αυτήν την τραγωδία, τις οποίες δυστυχώς φαίνεται πως δεν διαθέτει η Μητσοτάκης Α.Ε».

(ΠΗΓΗ : https://www.efsyn.gr )

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend