Δύο προτάσεις του ΜέΡΑ25 για τους ανεμβολίαστους πολίτες

Κατηγορώντας την κυβέρνηση για υπονόμευση της εμβολιαστικής διαδικασίας, σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ 25 υπέβαλε δύο νέες προτάσεις: τον προεμβολιαστικό έλεγχο των ανεμβολίαστων πολιτών και την καταβολή του 50% του μισθού στους υγειονομικούς με αναστολή.

Το κόμμα υποστηρίζει ότι ο δωρεάν έλεγχος και η ιατρική γνωμάτευση πολιτών, αρνητών του εμβολιασμού, σε δημόσιες δομές εργασίας « θα απαλλάσσει τους πολίτες από περιττούς ή και ανύπαρκτους φόβους και ανησυχίες», στερώντας τους τα «επιστημονικοφανή τους επιχειρήματα».

Παράλληλα ο γενικός γραμματέας του ΜέΡΑ 25 επεσήμανε ότι τουλάχιστον το 50% του μισθού θα πρέπει να καταβάλλεται στους υγειονομικούς κατά το διάστημα αναστολής και «να συνεχίσει κανονικά η ασφαλιστική τους κάλυψη για την ίδια περίοδο».

Η κυβέρνηση για το πολιτικό κόμμα «εγκληματεί με την επιμονή της να μην πραγματοποιούν τεστ και οι εμβολιασμένοι πολίτες».

Καταλήγοντας στην ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ 25 τονίζει ότι «μόνο με ειλικρινείς προθέσεις μπορεί να υπάρξει έξοδος της χώρας μας από αυτήν την τραγωδία, τις οποίες δυστυχώς φαίνεται πως δεν διαθέτει η Μητσοτάκης Α.Ε».

(ΠΗΓΗ : https://www.efsyn.gr )