Εικόνες ντροπής – Βάζουν τα νήπια σε τάξεις από ξύλινα πάνελ

Σε προκατασκευασμένες αίθουσες που δεν είναι ακόμα έτοιμες ξεκινά η δίχρονη προσχολική αγωγή στη Νέα Σμύρνη. 

Με ξύλινα πάνελ γίνεται χωρισμός του αμφιθεάτρου του ΕΠΑΛ σε τέσσερα ισομερή τμήματα που «βαφτίζονται» αίθουσες νηπιαγωγείου και θα στοιβαχτούν εκεί πάνω από 80 παιδιά, σύμφωνα με τον 902.gr.

Αυτές είναι οι «λύσεις» που επέλεξε η Δημοτική Αρχή για τα νήπια των παραρτημάτων των νηπιαγωγείων εκεί που ούτε και τα κοντέινερ για τα οποία προορίζονταν δεν είναι έτοιμα (8ο, 3ο και 6ο νηπιαγωγείο). Δίπλα είναι τα παραρτήματα του 7ου νηπιαγωγείου που επίσης θα στεγάζονται σε πρώην εργαστηριακές και αποθηκευτικές αίθουσες του ΕΠΑΛ.

Αυτό σημαίνει πως πάνω από 140 παιδάκια θα προαυλίζονται προσωρινά όπως διατείνεται η Δημοτική Αρχή σε έναν ακατάλληλο εξωτερικό χώρο λόγω διαστάσεων και προβλημάτων, ενώ για όλα αυτά τα παιδάκια προβλέπονται επίσης μία τουαλέτα με τέσσερις λεκάνες και δύο νιπτήρες.

Να σημειωθεί πως όλες οι αίθουσες είναι χωρίς εξοπλισμό και είναι αμφίβολο αν θα είναι έτοιμες μέχρι τη Δευτέρα, ενώ δεν υπάρχει σκέψη χώρου για να κυκλοφορούν τα μικρά νήπια εκτός αυτών των αιθουσών πόσο μάλλον χώρος για σίτιση και ξεκούραση.

Επιπλέον υπό αυτές τις συνθήκες προκύπτουν σοβαρά ερωτηματικά για το αν και κατά πόσο μπορούν να τηρηθούν τα οποιαδήποτε πρωτόκολλα σε αυτές τις συνθήκες όσο φιλότιμη προσπάθεια και να κάνουν παιδιά 4 και 5 ετών με τις μάσκες τους και οι νηπιαγωγοί των τμημάτων.

(ΠΗΓΗ : https://www.koutipandoras.gr )

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend