Ελένη Δήμου – Δεν με νοιάζει

Δε με νοιάζει – Ελένη Δήμου

Στίχοι: Γιάννης Δόξας

Μουσική: Σπύρος Πάζιος ,ο επί πολλά χρόνια κιθαρίστας των Μουσικών Ταξιαρχιών του Τζίμη Πανούση.Ο οποίος παίζει και την κιθάρα στο τραγούδι.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΕΓΓΕ στα καλά της ,από το άλμπουμ της “Μια ζωή δεν φτάνει” , του 1991

Στίχοι/ακόρντα https://kithara.to/stixoi/MTM0MzI4NDgx/de-me-noiazei-dimou-eleni-lyrics

Ελένη Δήμου, “Μια ζωή δεν φτάνει” , 1991

Α1 Δε Με Νοιάζει 4:30
Α2 Εξουσίες 3:44
Α3 Η Γυναίκα “Κάτσε – Σήκω” 3:14
Α4 Έτσι Είναι Μάτια Μου Γραμμένο 3:47
Α5 Θάλασσα Είσαι 2:57
Α6 Παροιμίες

Featuring – Ο Τάσος Και Οι Μασέλες Του
3:05
Β1 Πέφτει Το Φεγγάρι 4:28
Β2 Μαύρη Μουσική 3:15
Β3 Το Δέντρο 3:17
Β4 Αντέχω Ακόμα (Η Γη) 4:14
Β5 Θα Καταθέσω 3:37
Β6 Εκρήξεις Του Νου 2:57

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend