Ενας απλός ψαράς και ο πρωθυπουργός του Costa Navarino

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Στον Μάραθο λοιπόν, ένα ψαροχώρι κοντά στους Γαργαλιάνους, ο κ. Μητσοτάκης πήγε να επιθεωρήσει το λιμάνι και τις εργασίες που γίνονταν εκεί. Ηταν παρόντες και ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης αλλά και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Εκεί λοιπόν, στο υπό κατασκευή λιμάνι της Μαραθόπολης, ένας ψαράς τούς τόνισε ότι το έργο ξεκίνησε λάθος. «Αυτό σε δυο μήνες, κύριε πρωθυπουργέ, δεν θα υπάρχει. Θα το πάρει η θάλασσα», του σημείωσε χαρακτηριστικά. Και εξήγησε πως τότε, αναγκαστικά, θα χρειαστούν επιπλέον χρήματα μια και τα πρώτα θα πάνε χαμένα.

Ε λοιπόν, προχθές, η θάλασσα στον Μάραθο κατάπιε τον υπό κατασκευή μόλο του λιμανιού, εξαφανίζοντάς τον. Και το κόστος δεν είναι η μπίρα όπως καταλαβαίνετε…

ΠΗΓΗ : https://www.efsyn.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend