Εξάρχεια / Απίστευτη αστυνομική αγριότητα – Ξύλο σε περαστικούς και διαδηλωτές, έσπασαν κατάστημα

ΜΑΤ επιτίθενται δύο φορές απρόκλητα στους διαδηλωτές στα Εξάρχεια, ενώ άνδρας των ΜΑΤ γρονθοκοπεί πεσμένο διαδηλωτή.

Ηαστυνομική βία και αυθαιρεσία αποτυπώνεται σε νέο βίντεο από τις σημερινές κινητοποιήσεις στα Εξάρχεια, ενάντια στην υποχρεωτική λήψη DNA σε 14 άτομα που κατηγορούνται για παλαιότερη υπόθεση κατάληψης στο Πολυτεχνείο.

Στο νέο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας βλέπουμε τα ΜΑΤ να επιτίθενται δύο φορές απρόκλητα στους διαδηλωτές, ενώ φαίνεται ξεκάθαρα άνδρας των ΜΑΤ να γρονθοκοπεί πεσμένο διαδηλωτή.

Σε άλλο σημείο του βίντεο, τα ΜΑΤ προσπαθούν να μπουν σε ιδιωτική επιχείρηση και μάλιστα να σπάνε το τζάμι της πόρτας. Παράλληλα προσπαθούν να συλλάβουν ένα άτομο το οποίο βρίσκεται πάνω στο μηχανάκι του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αρχή του βίντεο καταγράφεται ο τραυματισμός κοπέλας η οποία έτυχε να περνά την ώρα της επίθεσης των δυνάμεων ασφαλείας στην πορεία.

Υπενθυμίζεται ότι σε βίντεο που είχε δει νωρίτερα το φως της δημοσιότητας, άνδρας των ΜΑΤ κλώτσησε ακινητοποιημένο διαδηλωτή.

ΠΗΓΗ: https://www.avgi.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend