Εξοργιστικός Μητσοτάκης – Η δήλωση του αιώνα: Οι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ δεν κινδυνεύουν περισσότερο! – Βίντεο

Την πρωτοφανή για τα υγειονομικά δεδομένα άποψη ότι οι ασθενείς που διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ δεν κινδυνεύουν περισσότερο από τους ασθενείς που είναι εντός ΜΕΘ εξέφρασε στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Δηλαδή είτε είναι εντός ΜΕΘ είτε εκτός ΜΕΘ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι το ίδιο πράγμα!!!

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Υπάρχουν σήμερα ασθενείς διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ; Ναι υπάρχουν. Είναι σε κρεβάτι με κανονική φροντίδα; Είναι. Έχουμε ενδείξεις ότι έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα σε αυτούς τους ασθενείς σε σχέση με αυτούς οι οποίοι είναι στις ΜΕΘ; Δεν έχω τέτοια ένδειξη». Και βλέποντας τον θόρυβο που προκάλεσε ο ισχυρισμός του επέμεινε απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «όχι, δεν έχω. Έχετε εσείς;».

Τσίπρας: Αυτουργός της υγειονομικής τραγωδίας ο πρωθυπουργός – Μητσοτάκης: Με αντιεμβολιαστές δεν συνομιλώ

Υπογραμμίζεται ότι η συγκεκριμένη αναφορά του Κ. Μητσοτάκη προκάλεσε την έκρηξη του Παύλου Πολάκη, ο οποίος του φώναξε πως είναι «άσχετοι».

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend