ΕΟΔΥ / Αλλάζει το σύστημα καταγραφής για να μειώσει με τέχνασμα τους θανάτους από κορωνοϊό !

Πολύ σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν από τις δηλώσεις του προέδρου του ΕΟΔΥ όσον αφορά στα υψηλά ποσοστά θανάτων από κορωνοϊό στη χώρα μας και τη σύνδεση που έκανε με το σύστημα καταγραφής που ακολουθεί η χώρα μας.

Ο Θεοκλής Ζαούτης δέχθηκε πολλές ερωτήσεις για το πώς εξηγείται η αύξηση των θανάτων το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας και αφού παραδέχθηκε την αύξηση ανέφερε ότι το θέμα είναι πολύπλοκο και μελετάται από τους επιστήμονες, πετώντας στη συνέχεια την «βόμβα».

Όπως είπε η Ελλάδα ακολουθεί τον ορισμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και καταγράφει ως νεκρούς από κορωνοϊό όλους όσοι έχουν διαγνωστεί θετικοί, χωρίς χρονικό περιορισμό.

Σε άλλες χώρες είπε,  όπως για παράδειγμα στο Ηνωμένο Βασίλειο καταγράφονται ως νεκροί covid όσοι πέθαναν εντός 28 ημερών από τη διάγνωση ενώ η Ισπανία καταγράφει μόνο όσους πεθαίνουν σε νοσοκομειακό περιβάλλον.

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι θα απευθυνθεί στο ECDC με το ερώτημα εάν θα πρέπει να ακολουθείται μια κοινή γραμμή από όλους στην καταγραφή των θανάτων από κορωνοϊό.

ΠΗΓΗ : https://www.avgi.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend