Επεισόδια στο ΕΠΑΛ: «Φασίστες με κουκούλες χτυπούσαν και μαχαίρωναν» – Η μαρτυρία μαθήτριας

Τις στιγμές αγριότητας που έζησαν οι μαθητές του ΕΠΑΛ στη Σταυρούπολη το πρωί της Τρίτης, περιγράφει μαθήτρια του σχολείου, έξω από όπου σημειώθηκαν τα βίαια επεισόδια.

Δεκαεπτάχρονη μαθήτρια που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο ΕΠΑΛ, όπου συνέβησαν τα άγρια επεισόδια με τους φοιτητές, μιλά για το τι συνέβη ακριβώς στη Σταυρούπολη και όσα εκτυλίχθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τρίτης, και ενώ διαμαρτυρία φοιτητών περνούσε έξω από το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, στη δυτική Θεσσαλονίκη, ομάδα ατόμων βγήκε από το σχολείο και επιτέθηκε με αγριότητα, πέτρες και καδρόνια στους φοιτητές.

Όπως είπε η 17χρονη μαθήτρια στο voria.gr, μια ομάδα περίπου 30 ατόμων, που είναι μαθητές στα ΕΠΑΛ, βγήκαν μέσα από το σχολείο φορώντας κράνη και κουκούλες επιτέθηκαν κατά των συγκεντρωμένων φοιτητών που πραγματοποιούσαν αντιφασιστική διαμαρτυρία έξω από το σχολείο.

«Οι φοιτητές ήταν από έξω γιατί πριν λίγες ημέρες, ενώ μοίραζαν φυλλάδια, χτυπήθηκαν κάποια άτομα. Παιδιά του σχολείου, φασίστες, πήγαν από πίσω, έβαλαν κουκούλες, βγήκαν έξω και αρχίσαν να μαχαιρώνουν, να χτυπάνε κόσμο άσχημα. Έπρεπε να έχουν φύγει εδώ και καιρό από το σχολείο. Θα μπορούσαμε να είχαμε χτυπήσει πολλά παιδιά από το σχολείο. Δύο άτομα συγκεκριμένα είχαν στο κεφάλι τους αίματα από το ξύλο».

 

 

 

 

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend