Επιπλέον χρέη 118 εκατομμυρίων ευρώ η ΝΔ επί Μητσοτάκη

Ακόμη πιο χρεωμένη φαίνεται πως είναι η ΝΔ, κατά την περίοδο της προεδρίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα  της “Κυριακάτικης Δημοκρατίας”με βάση τον ισολογισμό του 2020 το κυβερνών κόμμα φαίνεται να έχει επιπλέον οφειλές 118 εκατομμυρίων ευρώ κατά τα τέσσερα τελευταία χρόνια της αρχηγίας Μητσοτάκη.

Σχολιάζοντας το δημοσίευμα ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε ανακοίνωσή του επισημαίνει:

“Τριάντα εκατομμύρια ευρώ επιπλέον κάθε χρόνο φορτώνει στην πλάτη του ελληνικού λαού ο μπαταχτσής πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και σημερινός πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτή είναι η ετήσια αύξηση των χρεών της Νέας Δημοκρατίας, που έχει τη δική του υπογραφή, από την ημέρα που έγινε πρόεδρος του κόμματος μέχρι σήμερα.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει φεσώσει συνολικά τη Νέα Δημοκρατία τέσσερα χρόνια τώρα 118 εκατομμύρια ευρώ, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Δημοκρατία. Τα συνολικά χρέη του κόμματος αγγίζουν τα 342 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή, σχεδόν τα 2/3 των χρεών έχουν προκύψει από θητείες όλων των προηγούμενων προέδρων που είχε στην ιστορία της και το υπόλοιπο 1/3 μόνο στη θητεία του σημερινού προέδρου της!

Την ίδια στιγμή το χρεοκοπημένο κόμμα που μας κυβερνά ψήφισε τον πτωχευτικό που πετάει νοικοκυριά από τις εστίες τους και βγάζει στο σφυρί περιουσίες και πρώτες κατοικίες, ακόμη και φυσικών προσώπων.

Όμως αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον κ. Μητσοτάκη. Αυτός είναι μαθημένος, όπως φαίνεται, να μην πληρώνει τα χρέη του και να συνεχίζει το πλιάτσικο εις υγείαν των κορόιδων, δηλαδή των Ελλήνων πολιτών”.

,,Δείτε Περισσότερα, Πηγή: Tvxs.gr

AllEscort