Ευκλ. Τσακαλώτος: «Δεν φταίνε για τίποτα. Δεν κυβερνούν. Τουρίστες είναι. (No offence κ. Μητσοτάκη)»

Καυστικός ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή του επισημαίνει ότι η ΝΔ δεν κατανοεί ούτε καν το νόμο της βαρύτητας

Η δήλωση – εμπαιγμός προς τους κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας του Στέλιου Πέτσα πως «Δεν φταίνε οι πυρκαγιές για τις πλημμύρες», προκάλεσε το καυστικό σχόλιο του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος με ανάρτησή του σημείωσε πως η «ΝΔ δεν κατανοεί ούτε καν το νόμο της βαρύτητας».

Ιδιαίτερα δηκτικός ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανάρτησή του ότι εκτός από πρόβλημα κατανόησης των μηχανισμών που προκαλούν τις οικονομικές κρίσεις, αποδεικνύεται ότι η ΝΔ δεν κατανοεί και τον νόμο της βαρύτητας.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σχολιάζει ότι τα κυβερνητικά στελέχη για να αποποιηθούν τις ευθύνες τους θα γίνουν και flatearthers, οπαδοί, δηλαδή, εκείνων που πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου

«Ήξερα ότι η ΝΔ έχει ένα έλλειμα κατανόησης των μηχανισμών  που προκαλούν οικονομικές κρίσεις αλλά είχα μια  μικρή ελπίδα ότι ο νόμος της βαρύτητας είναι κοινός τόπος και ότι καταλαβαίνουν ότι το νερό πάει προς τα κάτω και σπανίως στα βουνά της Πίνδου οι πλημμύρες αποδείχθηκαν μέγα πρόβλημα.
Αυτοί για να αποποιηθούν ευθύνες θα γίνουν και flatearthers.
Η λογική τους είναι απλή:
Για τις πλημμύρες δεν φταίει η ΝΔ που δεν έκανε αντιπλημμυρικά.
Για το ότι οι φωτιές έκαψαν τα πάντα δεν φταίει η ΝΔ που δεν έκανε αντιπυρικό σχεδιασμό.
Για τους 15.000 νεκρούς δεν έχει καμία ευθύνη η ΝΔ που δεν στήριξε το ΕΣΥ.
Για την αδυναμία των νοικοκυριών να ανταπεξέλθουν στην ακρίβεια  δεν φταίει η ΝΔ που παίρνει μέτρα ασπιρίνες και ιδιωτικοποιεί τα δίκτυα.
Για το ότι η νέα γενιά δουλεύει για χαρτζιλίκι δεν φταίει η ΝΔ που δεν αυξάνει τον βασικό μισθό και ελαστικοποιεί τις εργασιακές σχέσεις.
Και φυσικά,  για την χρεοκοπία δεν φταίει η ΝΔ που κυβερνούσε μέχρι το 2009 και οι πολιτικές 40 χρόνων.
Γενικά αυτοί δεν φταίνε για τίποτα. Δεν κυβερνούν. Τουρίστες είναι. (No offence κ. Μητσοτάκη)».

(ΠΗΓΗ : https://left.gr )

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend