Ευχές για «περαστικά» έστειλε ο Παύλος Πολάκης στον Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος γνωστοποίησε σήμερα ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Τον συμβουλεύει τι να κάνει σε περίπτωση που επιδεινωθούν τα συμπτώματα.  Ευχές για «περαστικά» έστειλε ο Παύλος Πολάκης στον Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος γνωστοποίησε σήμερα ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τα «περαστικά» του έδωσε στον υπουργό ανάπτυξης και την ιατρική του συμβουλή, προτείνοντάς του την «ιβερμεκτινη» σε περίπτωση που επιδεινωθεί η κατάστασή του.

Παράλληλα όμως, δεν δίστασε να ευχηθεί και «καλά μυαλά» τόσο στον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και σε όλη την κυβέρνηση, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια φωτογραφία με προηγούμενες δηλώσεις του πρωθυπουργού σχετικά με τον κορονοϊό.

Στη συνέχεια, ο Παύλος Πολάκης ζητάει να ελεγχθούν και όλοι όσοι συνάντησε ο Άδωνης Γεωργιάδης στο Προεδρικό Μέγαρο στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Αναλυτική η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Περαστικά,αν επιδεινωθούν τα συμπτώματα Παρε ιβερμεκτινη….
Καλά μυαλά, στον αρχηγο σου και ολους σας!!!
ΥΓ .Να ελεγχθούν αυτοί που συνάντησες στο προεδρικό προχθές !!

(ΠΗΓΗ : https://www.koutipandoras.gr)

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend