Η ατάκα Μακρόν για Τσίπρα που έκανε τον Μητσοτάκη να θέλει να «ανοίξει η γη να τον καταπιεί» (video)

Είναι σίγουρο πως η δήλωση Μακρόν θα περάσει στα χαμηλά και τα Μ.Μ.Ε. θα συγχαίρουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις ηγετικές του ικανότητες

Την ίδια στιγμή που από το πρωί κυβέρνηση και συστημικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επαίρονται και αλληλοσυγχαίρονται για την αμυντική συμφωνία της Ελλάδας με τη Γαλλία, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμάνουελ Μακρόν δήλωσε ότι οι συζητήσεις είχαν ήδη ξεκινήσει από το μακρινό 2015, όταν δηλαδή,  κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας.

Δια στόματος Γάλλου Προέδρου σήμερα μεταφέρθηκε μια είδηση που δεν αναφέρθηκε από κανένα ΜΜΕ. Ότι δηλαδή, δεν ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξεκίνησε να χτίζει τη στρατηγική συμμαχία της Ελλάδας με τη Γαλλία, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας που εκίνησε τις διαδικασίες για «αμοιβαία συνεργασία τον Οκτώβριο του 2015», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Μακρόν,

Αναλυτικά λοιπόν, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας δήλωσε πως: «Είμαστε σε μία πολύ σημαντική στιγμή για να υπογράψουμε μία συμφωνία στο επίπεδο της ασφάλειας και της άμυνας που αποτελεί τον καρπό της εργασίας μας, μίας σχέσης που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια, και φυσικά από την εργασία μας τις τελευταίες εβδομάδες.  Πράγματι, αποτελεί αποτελεί το απαύγασμα μιας εργασίας που έχει επέλθει μετά την κοινή διακήρυξη τον Ιούνιο του 2018, στο πλαίσιο της διακήρυξης μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας επί μίας αμοιβαίας συνεργασίας τον Οκτώβριο του 2015».

 

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend