«Η Βουλή κλείνει με ένα κρούσμα κορονοϊού – Τάξη των 26 μαθητών μένει ανοιχτή αν έχει 13»!

«Η βουλή έκλεισε με 1 κρούσμα μα η τάξη των 26 ατόμων μένει ανοιχτή αν έχει 13 κρούσματα» σχολιάζει χαρακτηριστικά χρήστης του Twitter.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους χρήστες των social media η διαχείριση του κορονοϊού στη χώρα και το γεγονός ότι η Βουλή διέκοψε τις εργασίες και έκλεισε αφότου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

Όπως καταγράφει το Alfavita, το απόγευμα της Τετάρτης, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος, Απόστολος Αβδελάς, διέκοψε τη συζήτηση στην Ολομέλεια ανακοινώνοντας πως ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, που νωρίτερα ήταν στην αίθουσα, ενημέρωσε τον πρόεδρο, Κ. Τασούλα, ότι βρέθηκε θετικός σε rapid test που έκανε και σε λίγο θα υποβληθεί και σε μοριακό τεστ.

Κατόπιν αυτού διακόπηκε η συνεδρίαση, η οποία θα συνεχιστεί αύριο, ώστε να απολυμανθεί η αίθουσα και να ακολουθηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός αισθάνθηκε αδιαθεσία και πήγε να κάνει το σχετικό τεστ.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν στα σχολεία από την αρχή της χρονιάς «η λειτουργία τμήματος της σχολικής μονάδας αναστέλλεται μόνο όταν ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων υπερβαίνει τον αριθμό που αντιστοιχεί στο πενήντα τοις εκατό (50%) συν ένα (1) του συνόλου των μαθητών/τριών που φοιτούν στο συγκεκριμένο τμήμα».

Ενδεικτικά ορισμένα σχόλια στα social media:

Πηγή: www.rosa.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend