Η Κατερίνα Παναγοπούλου του… MEGA, μας απαγορεύει να ζητάμε δωρεάν τεστ

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση της

Πού ακούστηκε να ζητάμε δωρεάν τεστ ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικότερα η απειλή του κορονοϊού; Τι είμαστε δηλαδή καμιά «μπανανία»…;

Η γνωστή δημοσιογράφος του Mega, Κατερίνα Παναγοπούλου, ξέσπασε με όλους αυτούς που έχουν εμμονή με το «δωρεάν», γιατί όπως λέει η ίδια το «δωρεάν» σημαίνει πως θα βάλει και αυτή χρήματα από την τσέπη της.

Με αφορμή το θεμελιακό ζήτημα για την διαχείριση της πανδημίας των δωρεάν τεστ, η Κ. Παναγοπούλου πήρε ξεκάθαρη θέση εναντίον αυτού του αιτήματος. «Κάποια στιγμή ας ειπωθεί ξεκάθαρα ότι όλα αυτά που ζητάνε κάποιοι να δίνονται τσάμπα σημαίνει ότι θα τα πληρώσουμε όλοι εμείς οι φορολογούμενοι», έγραψε αναλυτικά η δημοσιογράφος.

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend