Η Μαρία Απατζίδη του ΜΕΡΑ25 στη ΓΑΔΑ ζήτησε εξηγήσεις για τον ξυλοδαρμό της από την ΕΛΑΣ

Συνοδευόμενη από αντιπροσωπεία του κόμματός της η Μαρία Απατζίδη ζήτησε εξηγήσεις για τον τραυματισμό της από άνδρες των ΜΑΤ.

Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η βουλεύτρια του ΜέΡΑ 25 Μαρία Απατζίδη που έπεσε θύμα αστυνομικής βίας. Η ίδια, συνοδευόμενη από αντιπροσωπεία του κόμματός της, ζήτησε εξηγήσεις για την επίθεση που δέχθηκε, ενώ χαρακτηριστικά είναι τα σημάδια στο πρόσωπό της. Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της αστυνομικής καταστολής, είχε επιδείξει και τη βουλευτική της ταυτότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7 η αντιπροσωπεία του κόμματος δεν έλαβε κάποια απάντηση σχετικά με την εκτροπή των ενστόλων, και εξετάζεται η επόμενη κίνησή του.

Θυμίζουμε πως η βουλεύτρια του ΜέΡΑ 25, Μαρία Απατζίδη βρέθηκε μαζί με τον Κρίτωνα Αρσένη στη πορεία στα Προπύλαια που πραγματοποιήθηκε ως διαμαρτυρία για τον θάνατο του 18χρονου Νίκου Σαμπάνη στο Πέραμα από πυρά αστυνομικού.

Η κυρία Απατζίδη δέχτηκε χτυπήματα από άνδρα των ΜΑΤ και μιλώντας στο NEWS 24/7 δήλωνε μεταξύ άλλων για το περιστατικό:

“Δεν υπήρχε καμία ένταση. Μας έλεγαν να περιοριστούμε σε μια λωρίδα και εμείς περπατούσαμε όπως μας υπέδειξαν. Στα καλά καθούμενα άρχισαν να με σπρώχνουν και με χτύπησαν. Όταν έδειξα στον άνδρα των ΜΑΤ την βουλευτική μου ταυτότητα προσπαθώντας να τον κάνω να σταματήσει, είπε: “Δεν με νοιάζει” και συνέχισε. Εκτός από εμένα χτυπήθηκαν και αλλά άτομα και μάλιστα ένας άνθρωπος μπροστα μου έφαγε ένα γκλομπ στο κεφάλι”.

“Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν δεν ήμουν μέλος της Βουλής. Η διάθεση της Αστυνομίας ήταν συνολικά επιθετική. Θα ακολουθήσουν κινήσεις για το περιστατικό. Θα αποφασίσουμε στο ΜεΡΑ25 ποιες θα είναι αυτές” ολοκληρώνει.

ΠΗΓΗ : https://left.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend