Η ντροπιαστική εικόνα της Ελληνικής Βουλής σε σημαντική συζήτηση άλλη μια φορά

Είναι εικόνα της Ελληνικής Βουλής αυτή? Του ναού της Ελλ.Δημοκρατίας που με τόση υποκρισία ωρύονται αυτοί που τον εξευτελίζουν τόσο πολύ με την απουσία τους?

Ότι και να συζητούνταν στην Βουλή, ΔΕΝ είναι υποχρέωση της Κυβέρνησης της ΝΔ  να είναι παρούσα στην συζήτηση? Μα ούτε ένας υπουργός πια?

Βέβαια στο βήμα ήταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης οπότε το θέμα θα ήταν και θεσμικά σοβαρό.

Πέραν της σοβαρότητας όμως του θέματος ,τι παράδειγμα λοιπόν δίνουν άλλη μια φορά ?

Στον απλό πολίτη που παρακολουθεί το κανάλι της Βουλής τι του λένε? δούλεψε εσύ και αν δεν θέλεις να έχεις επιπτώσεις μη λείψεις από την εργασία σου, όπως κάνουμε εμείς ? (λείπουν πολλές φορές οι υπουργοί και η Κυβέρνηση από την ωφειλόμενη ,από το Σύνταγμα κι από την ίδια την Δημοκρατία ,παρουσία τους στα κυβερνητικά έδρανα και πάντα όταν μιλαει ο Αλέξης Τσίπρας…)

 Αν αυτό δεν λέγεται ευτελισμός (κοινώς Ξεφτίλα ) του πολιτεύματος τότε τι άλλο είναι?

ΥΓ.  :  Την συζήτηση περι παραπομπής του πρώην υπουργού Νίκου Παππά την προκάλεσε κι έφερε στη Βουλή η ίδια η ΝΔ για να εξαφανιστεί μετά… 

 

 

Η θέση του σχολιαστή δεν είναι απαραίτητα και θέση του societe.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend