Θαύμα: Η ΕΛΣΤΑΤ βρήκε… 337.877 λιγότερους άνεργους από ό,τι ο ΟΑΕΔ!

Η διαφορά δεν είναι μικρή και σίγουρα δεν έγινε κάποιο θαύμα στην πολύπαθη ελληνική οικονομία…

Η αγάπη της δεξιάς για τη δημιουργική στατιστική και λογιστική είναι διαχρονική και πανευρωπαϊκά αναγνωρίσιμη. Από τα λανθασμένα ελλείμματα της κυβέρνησης Καραμανλή, μέχρι τις πρόσφατες προβλέψεις για μικρά ελλείμματα λόγω covid-19 το 2020.

Στο 15,8% τοποθετεί την ανεργία η ΕΛΣΤΑΤ. Βρήκε δηλαδή 337.877 λιγότερους άνεργους τον Ιούλιο 2021 από ό,τι ο ΟΑΕΔ, κατεβάζοντας στο 14,2% την ανεργία τον μήνα Ιούλιο 2021, αφού καταμέτρησε μόνο 664.384 ανέργους!

Για τον ίδιο μήνα ο ΟΑΕΔ κατέγραψε 1.002.261 ανέργους! Η διαφορά δεν είναι μικρή και σίγουρα δεν έγινε κάποιο θαύμα στην πολύπαθη ελληνική οικονομία.

Πηγή: www.rosa.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend