Κακοκαιρία «Μπάλλος» / Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Κηφισό και παραλιακή !

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βάζει σε μίνι lockdown την Αττική – Τα 6 έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «Μπάλλος»

Πρωτόγνωρα έκτακτα μέτρα ανακοίνωσε ο Χρήστος Στυλιανίδης μετά τα τεράστια προβλήματα που προκάλεσε την Πέμπτη η κακοκαιρία «Μπάλλος», πιάνοντας εντελώς απροετοίμαστη την κυβέρνηση.

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας μετά το τέλος έκτακτης σύσκεψης ανακοίνωσε ότι απαγορεύεται η διέλευση όλων των ΙΧ και μέσα μεταφοράς σε Κηφισό και παραλιακή μεταξύ 01.0 – 08.00.

Ειδικότερα ανακοινώθηκαν τα εξής:

  • Μεταξύ 01.00 – 08.00 απαγορεύεται η διέλευση όλων των ΙΧ και μέσων μεταφοράς σε Κηφισό και παραλιακή.
  • Κλειστές οι δημόσιες υπηρεσίες σε Αττική εκτός από τις αναγκαίες για τη διαχείριση των φαινομένων
  • Ενθαρρύνεται η τηλεργασία σε όλο τον ιδιωτικό τομέα στην Αττική
  • Κλειστά τα σχολεία σε Αττική, Κέρκυρα, Σάμο, Ικαρία Χαλκιδική και Εύβοια
  • Κλειστοί οι βρεφονηπιακοί σταθμοί σε Αττική, Κέρκυρα, Σάμο, Ικαρία Χαλκιδική και Εύβοια
  • Θα αξιοποιούνται όλα τα αναγκαία μέσα από τον ιδιωτικό τομέα ώστε να συνδράμει στην αντιμετώπιση των φαινομένων με ειδικά μηχανήματα που διαθέτει

Στη σύσκεψη μετείχαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, ο υφυπουργόςΚλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Τουρνάς, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, o αρχηγος της ΕΛ.ΑΣ, Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

(ΠΗΓΗ : https://www.avgi.gr)

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend